top of page
Сам собі психолог

9-10 клас

кількість осіб.png

Група до 14 учасників

день заняття.png

Середа

час заняття.png

18:00-20:00

к-ть занять.png

32 заняття

Два внески по 9300 грн

Початок - 25 вересня

«Твої погляди стануть ясними лише, коли ти можеш поглянути у своє серце. Хто дивиться назовні, мріє; хто дивиться всередину, прокидається». 

Карл Ґустав Юнґ

мета.png

МЕТА

Застосування знання психології в навчанні, стосунках, соціумі

icon oll-12 (1).png

ФОРМАТ

Інтерактивні лекції, тренінги, психологічні практики, самоаналіз, арт-майстерня, дискусії

психологічний компонент.png

ПСИХОЛОГІЧНИЙ АКЦЕНТ

Психоосвіта, психодіагностика, психогігієна

актуальність.png

АКТУАЛЬНІСТЬ

Психологія – наука нова, але має давню історію. Вона розкриває таємниці неповторних людських душ, стосунків, вчинків, думок, життя. Знання психології допомагають кожному стати творцем власних досягнень на шляху самореалізації і саморозвитку. Психологія – це наука, яка підказує, як управляти, вести бізнес, створювати та просувати нові продукти та послуги.

РЕЗУЛЬТАТ

Здатність розуміти та приймати себе. Мотивація пізнавати та розвивати себе. Вміння ідентифікувати психологічну проблему та визначати шлях її вирішення, управляти своїми емоціями та станами, надавати первинну допсихологічну допомогу собі та іншим.

ДЕТАЛІ ПРОГРАМИ

Модуль 1. Психологія особистості

Становлення науки. Відомі постаті психології та їх твори. Психологія і людська природа. Теорії особистості: складні ідеї простими словами. Методи дослідження. Виміри особистості. Свобода бути собою.

Модуль 2. Загальна психологія

Психічні процеси. Чому ми такі, які є. Характер. Емоційно-вольова сфера. Здібності. Види інтелекту. Діяльність. Спілкування. Динаміка взаємин. Використання несвідомого. Причина сновидінь. Наші внутрішні конфлікти.

Модуль 3. Вікова психологія

Періоди розвитку людини. Вікові кризи. Провідна діяльність. Важливі новоутворення у кожному віці. Чому дитина розмовляє. Чому порівняння шкодять усім. Природа любові. Самоактуалізовані особистості.

Модуль 4. Психологічна аптечка

Самодіагностика. Патологічні зміни особистості. Допомога: допсихологічна, консультування, психотерапія, лікування. Внутрішня гармонія і врівноваженість. Психогігієна - шлях до щасливого життя. Психоедукація. Самоусвідомлення. Щастя і психічне здоров’я.

КУРСОВИЙ ПРОЕКТ

Лекція-консультація з психології «Ваша доросла дитина»

Telegram
whatsapp-svgrepo-com.png
WhatsApp
Messenger

Студії

bottom of page